Snacktoko is dé webshop als je gek bent op Azië en het heerlijke eten en de overheerlijke snacks die in Aziatische landen veelvuldig worden geconsumeerd. Of je nu al eens naar een Aziatisch land bent gereisd en je de snacks mist die je daar vroeger at, of je wilt gewoon iets nieuws proberen: we hebben iets naar jouw smaak in onze webshop!

Ontdek het ruime aanbod van Snacktoko

Bij Snacktoko is het onze missie om Azië-liefhebbers wereldwijd te voorzien van het eten, de hapjes en de drankjes waar ze gek op zijn. Wij brengen de smaak van Azië bij jou thuis! Heb je bubble tea geprobeerd in Azië en heb je spijt dat je Eet je graag noedels en ramen? We bieden een brede selectie van je favoriete eten, variërend van mild tot pittig. Ben je een type persoon dat liever zoetigheid eet? Dan zullen onze beroemde Japanse Pocky’s je doen watertanden. We vertelden je, wij hebben iets van uw gading in ons ruime assortiment!

Direct uw bestelling plaatsen

Ben je toe aan iets nieuws of ben je op zoek naar specifiek Aziatisch eten, snacks of drinken dat je in geen enkele winkel bij jou in de buurt kunt vinden?Ontdek dan het zorgvuldig geselecteerde assortiment van Snacktoko en bestel direct je favorieten. Wij verzenden de artikelen zo snel mogelijk bij u thuis of u kunt uw pakket gratis ophalen op ons kantoor in Amsterdam.